در

بوسبوس خندانخندان

چطور نان پنیری درست کنیم؟

Or even worse: a philosoraptor?

یکی از خوراکی‌هایی که تقریبا در تمام فرهنگ‌ها وجود دارد نان و پنیر است. پنیر به شکل‌ها و طعم‌های متنوع در کشورهای مختلف تهیه می‌شود و جزئی جدایی‌ناپذیر از رژیم غذایی اکثر مردم دنیاست. یکی از بهترین و ساده‌ترین ترکیب‌هایی که با پنیر می‌توان تهیه کرد، «نان پنیری» (Cheese Bread) است. یک خوراکی خیلی خوشمزه که می‌توان برای صبحانه، عصرانه و حتی پیش غذا سرو کرد. طرز تهیه نان پنیری ساده است؛ فقط کافی است پنیر مورد علاقه‌ی خود را انتخاب کنید و فر یا توستر در خانه داشته باشید. می‌توانید به سلیقه‌ی خودتان از سبزیجات معطر یا مغزهای مختلف هم در کنار پنیر استفاده کنید و از ترکیب آن‌ها با عطر خوش نان داغ و پنیر آب شده لذت ببرید. در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ به شما طرز تهیه نان پنیری با پنیر صبحانه و گردو در فر را آموزش می‌دهیم که بسیار خوشمزه و ساده است.

مواد لازم برای نان پنیری

  • شیر گرم: ۱ پیمانه
  • آرد سفید: ۲٫۵ پیمانه
  • روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر صبحانه: ۳۰۰ گرم
  • جعفری تازه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • کنجد برای تزیین

خرید مواد لازم نان پنیری از دیجی‌کالا

طرز تهیه نان پنیری

شیر گرم را با روغن مایع، شکر و مایه خمیر فوری ترکیب کنید و با استفاده از چنگال خوب هم بزنید. سپس درب ظرف را بگذارید و به آن ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا مایه خمیر عمل بیاید.

بعد از ۱۰ دقیقه آرد را به طور تدریجی و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. وقتی مواد حالت خمیری به خود گرفت آن را با دست ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید برای یک ساعت استراحت کند.

در این فاصله پنیر صبحانه را با جعفری و گردوی خرد شده مخلوط کنید.

خمیر حجیم شده را ورز دهید و آن را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید. سطح تخته یا میز کار خود را آردپاشی و خمیرها را روی آن پهن کنید.

کمی از مایه پنیر و سبزی را در یک طرف خمیرها بریزید و سپس مانند ویدیو طرف دیگر را به صورت نوارهای باریک موازی برش بزنید. خمیرها را رول کنید و دو سر آن‌ها را به هم برسانید.

سینی فر را چرب و یک لایه کاغذ روغنی کف آن پهن کنید. نان‌ها را در سینی قرار دهید و روی آن‌ها را زرده‌ی تخم مرغ بمالید تا بعد از پخت طلائی و خوش‌رنگ شوند. در نهایت کمی کنجد روی آن‌ها بپاشید و برای ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید.

دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی

چه فکری می‌کنید؟

نوشته شده توسط M@j!D@dmING@rm

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری …

0

بهترین بازی‌های ویل اسمیت

کازوئو ایشی گورو؛ هدیه‌ی ژاپن به ادبیات انگلستان